Horario Comidas de Lunes a Domingo y cenas de Miércoles a Sábado. Martes, descansamos93 478 50 12

Noticias

Lunes, 14 Julio 2014 00:00

Documental "ONAnuit Slow Food Km0"

ONA nuit Slow food Km0

 

“Slowfood by Onanuit”, un documental per conèixer el valor del producte de proximitat

 


L’any 2002 va nèixer l’Onanuit restaurant, i amb ell, una manera molt personal de veure la gastronomia, que ha evolucionat de manera coherent fins a l’actualitat, quan el restaurant s’ha convertit en una referència del Baix Llobregat. Una filosofia i un treball lligats als productes de proximitat i del Parc Agrari de la comarca, que han obtingut reconeixements, com la recent certificació el 2014 de restaurant Slow Food Km0 Convivium Barcelona Manuel Vázquez Montalbán.


Slow Food Km0 by Onanuit (iniciativa d’Onanuit restaurant i produït per Lambada Estudio) no és un documental més sobre un restaurant especial. És un treball audiovisual que fa èmfasi en els valors del producte de proximitat i el consum de producte fresc, de temporada, amb totes les seves propietats nutritives. Un moviment que suposa reforçar l’economia local, i crear sinèrgies entre productors i consumidors.


Després de la projecció del documental, s’organitzarà una taula rodona moderada pel periodista José David Muñoz, i que girarà entorn al passat, present i futur del consum de proximitat i dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Hi participaran veus coneixedores de la realitat agroalimentària i social de la comarca: Joan Ribas (president de la Cooperativa Agrícola Prat i de la comissió de l’IGP Carxofa Prat); Jordi Ramos Ruiz (historiador, arqueòleg i autor del blog Lannarie i del llibre Història i curiositats de les masies del Prat); Bertran Cazorla (periodista, llicenciat en Ciències Polítiques, Història Contemporània i Economia Política); Jaume Ribas (pagés pratenc); i Valentina Guisado (presidenta de l’Associació de Criadors de la Raça Prat).


La jornada comptarà amb la col·laboració de La Petite Maison, col·lectiu pratenc que construeix mobles i objectes amb fustes reciclades.

 

Colaboran:

 

Lambada Estudio

 

La Petite Maison